2014. április 20., vasárnap

20 dolog, amit a koreai drámákból "tanultam"

Soha nem azonos, mindig meglep valami újjal, izgalmas, nem bírod abbahagyni, még egy rész, de ez lesz az utolsó! Mint, minden koreai dráma fan, én is imádom az összeset, mindegyikben van valami ami meglep, de azért lássuk be, sok-sok hasonlóságot is fel lehet fedezni. Lássuk, mit "tanultam" a koreai drámákból!

1.)Nem létezik olyan enyhe betegség, kicsi sebesülés amiért ne kéne kórházba menni.
/Heartstrings/


2.)Bármilyen szegény is legyél, a legújabb telefon van a kezedben és soha nem veszed fel ugyanazt a ruhát kétszer.

/Heirs/

3.)Koreai nőként full sminkben alvás nem jelenthet gondot. Hiszen ha felkelsz reggel ugyanolyan hihetetlenül jól nézel ki. Sőt mi több, ha futsz, eszel akkor is.


4.) Ha nem akarod felvenni a telefont, kikapcsolod, mi sem egyszerűbb.A következmények pedig...Hajjajj...

5.) Soha, de soha nem fekszel le úgy aludni, hogy a lámpát lekapcsolod. A lámpának égnie kell, pont.
/Secret Garden/


6.)Tanulság, a koreai magassarkúk sarkai könnyen törnek. Nem is nagy baj, hiszen mindig van egy cuki fiú aki kölcsönadja a saját cipőjét.
/ I do I do/


7.)Csók? Egymáséra nyomott ajkak, nyitott szemek. Ritka esetben megesik, hogy nem, de az már furcsa..
/Playful kiss/8.) Ha egy lánynak van egy legjobb fiú barátja, a srác minden bizonnyal szerelmes belé.De a lány nem, semmilyen esetben sem.
/Love Rain/


9.) Láttál már pizsamát bármelyik sorozatban? Nem, nagyon én sem.
/Prime Minister and I/

Na jó mindig vannak kivételek.:D
/You came from the stars/

10.) Amennyiben koreai vagy és Amerikában voltál, minden bizonnyal te vagy a legsikeresebb, leggazdagabb ember, akiért rajonganak.
/Heirs/


11.) Fiúnak akarsz tűnni? Elég egy jó kis hajvágás, és bumm senki nem jön rá, hogy lány vagy. Egy ideig persze...
/To the beautiful you/


12.)Bármennyire is sietsz, bármi is történik, ha belépsz a házba a cipő soha de soha nem marad a lábadon.

13.) Koreában nincsenek közlekedési szabályok, bárhol, bármilyen körülmények között kiugorhatsz a kocsidból és semmi bajod nem lesz.

/You came from the stars/

14.) Ha csak nem te vagy az, akit az amúgy éppen arra járó egyetlen autó el nem üt.
/Shut up flower boy band/


15.) És ha már elütött vagy meghalsz, vagy pedig kórházba kerülsz és 100%, hogy elveszted a memóriád, bármi féle baleset is történt veled.
/I hear your voice/


16.) Ha egy srác vagy és a lány mérgesen el akar futni, nincs más teendő, mint megragadni a karját, magad felé fordítani, és minden meg is oldódott.
/When a man loves/


17.)Srácként megtámadnak, általában gengszterek? Sima ügy, levered őket és kész.Nem gond, hogy ők 10-en vannak, te pedig egyedül.
/City Hunter/


18.) Ha egy kávézóban vagy és kérsz valamit, nem iszod meg, szabályszerű, hogy az mindig ott marad.
/Heirs/


19.) Nem számít mekkora bajban vagy, valaki úgyis megment. Olyan nincs, hogy nem.
/Faith/

20.) És végül a legfontosabb a gazdag, bunkó srác, mindig szerelmes lesz a szegény, elhagyatott lányba. Aki mindezek után már nem lesz szegény, se elhagyatott, sőőőt...
/Master's Sun/

Itt a vége fuss el véle...:D Ha tetszett, ha nem nyugodtan írd meg a véleményed, örömmel várjuk! Ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, igyekszünk megválaszolni! A szavazás még mindig tart, ha még nem szavaztál, tedd meg most! Köszönöm, hogy elolvastál, további szép napot, és ne felejtsd: FIGHTING!^^

6 megjegyzés:

 1. "6.)Tanulság, a koreai magassarkúk sarkai könnyen törnek. Nem is nagy baj, hiszen mindig van egy cuki fiú aki kölcsönadja a sajátját."

  A srác a magassarkúját? :D Pici hiba, de értem én :)

  VálaszTörlés
 2. Leirnad, hogy melyik kep melyik dramabol van?:)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszett ez a kis összefoglaló. Annyit kiegészítésként a 4-eshez, hogy amikor nagyon dühösek, idegesek akkor nem kikapcsolják a telefont, hanem kikapják belőle az aksit. :-D

  VálaszTörlés
 4. És magassarkúban futni szokás. Köveken. Aszfalton. Dombon. Emelkedőn-lejtőn... mindegy, de a nő tizenöt centiben futkos össze-vissza.
  És a hajuk mindig tökéletes. : DD
  Ja és a sírás. Erős férfi nem sír? Ugyan már a hotelláncok sikers gazdag bunkó férfije egy húsz részes sorozat alatt százszor sírja el magát. És sosem gondoljuk, hogy úú de nyápic pali. Sokkal inkább: júúúj szegénykém úgy megszorongatnám!!!
  Hát igen. Most a Doctor Strangerst néztem végig és hát Lee Jong Suk majdnem minden részben sírt (kis túlzás, de azért rengetegszer sírt).

  VálaszTörlés