2014. október 19., vasárnap

Egy év...

Talán rendhagyó cím, de nem hunyhatunk szemet afelett a tény felett, hogy pont ma hajnalban lett a blogunk egy éves. Sosem gondoltuk volna, hogy eljutunk idáig, és ilyen sok kedves ember fog minket követni, és támogatni.
Ezért ez a kis rendhagyó poszt arról fog szólni, hogy pontosan hogyan is született meg a Seoul Fighting! és hogy mennyire szeretünk titeket... :D

Egy éve, egy hideg, októberi este, mikor épp pizsipartit tartottunk Min Mi-vel, kitaláltuk, hogy milyen jó lenne egy blogot nyitni közös szenvedélyünknek, Koreának, a tumblr oldalunk után. Egyikünk sem blogolt előtte, így kihívás volt a javából...

Míg kitaláltuk a blog címét, addig eltelt pár óra... És ezalatt születtek nagyon hülye ötletek is... De azt hiszem, az eredményért megérte.
Aztán a fejléc és háttér megszerkesztése... A hátterünk kezdettől fogva ugyanaz a tábla, amit nagy nehezen (végül telefonos segítséggel) szereztünk meg :D Hurrá! Azt hiszem ameddig a blogunk él, vele él ez a háttér is:)
 
Még aznap nyitottunk facebook oldalt is... gondoltuk mókás lesz oda is kitenni a dolgainkat. Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen sokan fognak követni minket.

Mikor megkaptuk az első like-okat, és hozzászólásokat, alig bírtunk magunkkal a boldogságtól...

Mikor láttuk, hogy egy oldal megosztotta, vagy valahová kikerült egy cikkünk...

Vagy ha csak szomorúak voltunk, és ránéztünk a kedves szavakra...

Mikor megakadtunk, és úgy éreztük semmi értelme annak, amit csinálunk...

Mindig volt valami, ami túllendített minket ezen... És ezek ti voltatok.

És ahogy az oldalmegjelenítésünk egyre nőtt, nem beszélve arról, hogy az ominózus "15 dolog, amit ne kérdezz egy korea mániákustól" cikkünk meghaladta az 1300 megjelenítést, mi boldogabbak nem is lehettünk volna. Mert ez azt jelentette, hogy végre van valami az életünkben, amivel másoknak is örömet szerezhetünk.


Most, így, egy évesen, itt a blogon már van 14 , és a facebook-on 177 követőnk, ez nekünk nagyon nagy szó. Mert sosem gondoltuk volna...

Reméljük, hogy még jó sok ideig lesztek mellettünk, és támogattok minket kedvességetekkel.

Még egyszer: NAGYON KÖSZÖNJÜK :)


6 megjegyzés:

  1. Köszönöm :) Nagyon sok érdekésséget és vicces dolgokat is olvastam az oldalon. Imádtam a Gangnam's Princess sorozatot :) Mindig örömmel jövök ide. Szívből gratulálok, és a továbbiakhoz sok sikert kívánok!
    FIGHTING!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy csináljátok az oldalt, szuperek vagytok! (A Gangnam's Princess nem ritkán tett jót a lelkivilágomnak.:D)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok az első szülinaphoz, én biztosan továbbra is veletek tartok.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Nagy szeretettel gratulálok nektek az első szülinaphoz.
    Mindennap feljövök és megnézem van-e valami újdonság, cikk vagy esetleg filmajánló.Nagyon kedvelem az oldalatokat.Csak így tovább.gyomar :-)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a blog első szülinapjához! :) Egyrészt megérdemlitek a sok rajongót és olvasót, mivel (legalábbis tudtommal) az interneten kevés igazán Dél-Koreával foglalkozó oldal van (és igen, itt most nem a sztárokról meg a személyes dolgokról szólókra gondolok, mert az van egy rahedlivel)... Ez a honlap épp azért különleges, mert olyan információkat osztotok meg, melyeket nem sok helyen olvasni, ráadásul mindezt humorosan adjátok elő... ami eléggé feldobja az ember napját. :D

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! Köszönjük a sok jó kívánságot, mi is reméljük, hogy sokáig leszünk egymásnak. :D
    Fighting!~

    VálaszTörlés