2015. február 7., szombat

5 életcél a doramák után

Sziasztok!
Jó rég volt már, de ma végre sikerült leülni írni valamit... és bár valami értelmeset terveztem, ez lett belőle! :)

Biztos ismerős érzés mindenkinek, mikor egy sorozatot végignézve jön a katartikus érzés, hogy márpedig most változtatok az életemen. Ugyan minden dorama más, mégis vannak sablonok. Most  összegyűjtöttem azokat az életcélokat, amiket én szoktam kitűzni magam elé, az ilyen esetek után. És amin utána jót nevetek magamban, hogy ezt még én sem gondoltam komolyan... aztán ki tudja. Egy nap lehet, hogy túl erős lesz a csábítás :D

1. Bosszúálló angyal
Persze, hogy mindenki szeretne világmegváltó igazságszolgáltató lenni, ha egy olyan doramát vagy filmet lát, amiben a hős hősiesen hősködik. Legyőzni a rosszfiúkat, tisztázni az ártatlanok nevét... és közben persze elvégezni egy parkour tanfolyamot is... Igen, akarom!

2. Fiúnak öltözök
Ha nekik annyira jól megy, hát elő az ollóval, és ruhatár csere! Bármit, hogy beköltözhessünk a hőn szeretett férfiúink mellé.És ha lebukunk is, semmi gond, mert addigra már szívszerelmünk már férfiként is belénk szeretett! Mi gond lehetne belőle?

3. Korunk Robin Hood-ja
Kicsit hasonlatos az elő ponthoz, azonban mégis különbözik. Mi lehet mókásabb, mint felkapni egy álarcot, és elszedni a gazdagoktól a felesleget, és a szegényeknek adni... Persze a legszebb az, amikor ezenkívül még az első pontnak megfelelő tetteket is végrehajtja. Ah, a végén még béke Nobel díjat is kapunk! Hajrá!

4.Csak azért is híres leszek!
Ó, igen. A sorozatok, amikben énekessé, színésszé, sportolóvá válnak kemény munka árán. Hát milyen szépnek tűnik a dolog így képernyőn keresztül. Kutya legyek, ha nem csinálom utánuk, na, ki tart velem?

5. Hamupipőke szindróma
Ó, igen, azok a tipikus sorozatok, ahol a szegény lány a végén megtalálja a milliomos, kicsit mufurc, de amúgy gyönyörűszép lelkű herceget, aki beleszeret, és blablabla... Na jó, hol is van a munkanélküli központ?
+1.  Az igazság...
Egye fene! Ezek nem jönnek össze! Akkor legalább hadd legyek ezeknek a színészeknek a jelmezese....

Kérlek, mondjátok, hogy ezekkel nem csak én vagyok így! Esetleg valami mást késztetést szoktatok érezni? Ha van, írjátok meg :) És ha bármilyen más óhaj-sóhaj van, nyugodtan üzenjetek bárhol.
Addig is: Fighting!

6 megjegyzés:

 1. Az 5. ponthoz Park Shin Hye feje nagyon betalált XDXD :D 정말 잘 했어요!!! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Őt nem lehetett onnan kihagyni :) 고마워 멜린다씨 :D

   Törlés
 2. Én JCW házvezetőnője szeretnék legalább lenni! :-))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, azért még szerintem lesznek ott küzdelmek :D

   Törlés
 3. Szia!
  Én speciel elhatározom, de rögtön, hogy pici, apró és baromira vékony leszek.Nosza ébresztő.....
  gyomar :-)

  VálaszTörlés
 4. Ha valamit akarok akkor azt máris, rögtön, azonnal szeretném. :D Legyen az bármi. Kaja, ruha, újság, nekem kell.^^

  VálaszTörlés