2013. december 3., kedd

15 dolog ami nem hiányozhat egy doramából

Majdnem minden romantikus doramára jellemző pár alap dolog, amit lehet hogy csak én észleltem, vagy valóban így van, majd kiderül. Nem is húzom tovább a szót, csapjunk a lecsóba( vagy kimchibe, ha már Korea? :D, tudom, nem vagyok valami vicces). Lássuk...:)

1.Alapszereplők:
Nem is fecsérlem a szót, előző cikkben Mi Ah már összegyűjtötte nektek. Katt! :)

2.Alapkifejezések:
Ahogyan az lenni szokott, az elmaradhatatlan szavak. Katt, katt! :):)

3.Soju:
Az elmaradhatatlan alkoholos ital, ami (majdnem) minden doramában feltűnik. Iszunk, mert boldogok vagyunk, iszunk, mert szomorúak vagyunk. Az egyik percben még részegen vigadnak/siránkoznak, a másikban bepattannak a kocsiba és száguldanak. Ki érti ezt? :D4.Finom ételek:
A soju mellett persze elmaradhatatlan az evés is. Olyan jóízűen tudnak enni, én mindig éhes leszek tőlük. :D


5.Piggyback:
Ha a nők lerészegednek, annak sosincs jó vége. Kivéve persze a doramákban. Az enyhén ittas állapotban lévő lányokért "véletlenül" mindig a kiszemelt srác jön. Ismétlem, véletlenül! :D
6."Hmm de álmos vagyok...":
Felszállunk együtt a buszra, de jaj nagyon álmos lettem. Ilyenkor következik a romantikus jelent, az illető feje a másik vállán megpihen.Hmm mi ez ha nem szerelem? :D


7.Ölelés:
Én is, én is, én is akarom! Mindig ez fogalmazódik meg bennem. Hát mennyire aranyosak! ^-^8.Hiperszuper telefon:
Bármilyen sorozatot látok és meglátom a telefonjukat, valahogy mindig olyat akarok a sajátom helyett. Jó reklám, nem mondom. ;)9.Színésznők:
Akikre rettenetesen féltékeny vagyok, mert mindig olyan szépek). De azért na, valljuk be, hát ki ne lenne a helyükbe?
10.Ruhák:
Hogy is hiányozhatna az ugyancsak irigykedésre okot adó, csodálatos ruhatár...
11.OST:
Csodálatos muzsika nélkül, nem is dorama a dorama. Még jó, hogy Mi Ah ennyit összegyűjtött nektek.-> Hallgasd!!! :)  A második részt se hagyjátok ki!

12.Love is in the air:
És ugyebár szerelem nélkül nem is dorama a dorama. Ohh azok a csókok...Bárkivel szívesen cserélek! :D


13.Veszekedés:
Ha nem veszekednek, nem is jönnek rá, hogy  mennyire szeretik egymást és hogy nem tudnak a másik nélkül élni, ugyebár. :)

14. Saranghae Oppa!:
És végeláthatatlanul sorolhatnám a színészeket akikbe egy-egy dorama alkalmával beleszerettem. Azt hiszem nem tudnék választani közülük.Oooolyan helyesek, és izmosak, és szépek, és a tekintetük.Egy cseppet elkalandoztam. :D15.Khmm:
A helyes fiúkákhoz csodálatos izomzatok is tartoznak, amiket persze nem is felejtenek el megmutatni. Szerencsénkre! :)
Befejezés gyanánt pedig ha tetszett ez a kis összeállítás (vagy ha nem akkor is) írj kommentbe vagy véleményezd! Örömmel fogadunk bármit! Remélem jól szórakoztatok, további szép hetet! Fighting!!! :):)

4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Tetszik ez a bejegyzés :)
  És ezzel kapcsolatban volna is egy kérdésem, hátha tudsz segíteni! Szerinted hol tudnám megnézni, hogy egy általam látott sorozatban milyen mobil típust láttam? Cím szerint a Bride of Centuryről van szó.

  VálaszTörlés
 2. Jaj de jó kis oldal is. ^^
  Nos, én így vettem meg a telefonomat. :DDD Pontosabban hetekig keresgéltem, hogy milyen telefonja van Gil Da Ran tanárnőnek a Bigben, mert hatalmas, rózsaszín és gyönyörű, és kiderült, hogy samsung galaxy s2, mire erre rájöttem kijött az s3 is, így azt vettem. :DDD
  Az izomzatról nem is beszélek. :D
  Nekem is van egy észrevételem: a szegény lánynak minden olyan ruhatára van, mint a kőgazdagnak. :DDD
  Ha a pasinak szerelmi bánata van, mindig van egy zuhanyzós rész. :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik az oldal minden témát amit olvastam eddig nagyon jól meg csináltátok :) Csak így Tovább. Fighting!!!!!

  VálaszTörlés
 4. waaaa imádom :) nagyjából ennyit tudnék hozzáfűzni :)

  VálaszTörlés